23 Ekim 2007 Salı

gelismeler ve bir sonraki toplanti

uhm, selam !

neyse :)

esra ve fulya hocalar yonetime verilecek metin uzerinde haril haril calisiyorlar, onlari oyle gorunce kendimi tembel hissettim, esra hoca yakin zamanda metnin ilk draftini bize ulastiracaktir, boylece hepimiz metnin uzerinden gecip kendisine geri yollayarak, yonetime iletilecek metni hazirlamasina yardimci oluruz. metin verildikten sonra 1 hafta icinde iznin cikmasini bekliyoruz, yoksa calismalarimiz underground sekilde devam edecektir, bu hevese sahipti herkes en son gorusmelerimizde :)

tema konusunda hala sorun yasiyoruz, umarim hala herkesin aklinin bir kosesi hala bu konuda surekli dusunuyordur. biliyorum dersler agirlasti vesaire ama hala o istedigimiz "cikis noktasi" olacak sey eksik ve olmadigi surece cikamiyoruz. tum is gruplarinin calismaya baslayabilmeleri icin temanin belli olmasi gerekiyor. o yuzden onumuzdeki toplantiya lutfen aklinizda soyle 2-3 tema onerisiyle gelin, bu oneriler eskilerin de yeniden gundeme getirilmesi olabilir [kayit-disi] gibi, ama her tema onerinizin yanina soyle bir paragraflik bir aciklama eklerseniz [hem neden o tema olmasi gerektigi, hem de o tema'nin yardimci acilimlari] toplanti icerisinde "tema"ya karar verilebilir ve calismalar istenilen ivmeyi kazanir. subat'a cok da zaman kalmadi aslinda.

is gruplari da yavas yavas kendi iclerinde organizasyonlarini saglasinlar, grup baskanlari calisma arkadaslarini cagirsin kendi iclerinde toplantilar baslasin yavas yavas. hatta bakin ben burdan cagrimi yapiyorum sevgili atolye grubuma; sevde vardi benim grubumda, iki kisi daha ama onlar kimdi hatirlamiyorum, easa tutorpack vardi daha onceki blog postlarinda, onu okuyun iyice, o bizim incilimiz gibi olacak. onun benzeri bir yapi hazirlayacagiz kendi organizasyonumuza gore. diger is gruplari da kendi ic organizasyonlarini yeniden saglasin, tema ile beraber hizlanacagiz cunku.

bu kadar yazinin ardindan sonraki toplantimizin tarihini ve yerini ilan edelim: 1 kasim persembe, cati atolyesi; 17:00

temaya karar verilecegi icin tum cekirdek kadronun orda olmasini dileriz.

Hiç yorum yok: